Veritas

Veritas

Francesco Sorti
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Nyitott Könyvműhely /Libri
Kiadás éve
2010
Terjedelme
694 oldal
Dimenzió
155 mm x 235 mm x 45 mm
Vonalkód
9789633100172
1711, Bécs.

Atto Melani, az egykor híres ám mostanra már igen előrehaladott korban lévő, félig vak kasztrált énekes hű segítőjével a városba érkezik, hogy az ifjú és haladó szellemű I. József császárnak titokban eljuttassák a Napkirály levelét, amelyben többek között egy összeesküvésre figyelmezteti.
Velük szinte egy időben érkezik az udvarba a Fényes Porta küldöttsége is. Nem sokkal később a himlő egy ismeretlen és igen súlyos fajtájában meghal az uralkodó, I. József császár, három nappal később pedig a francia trónörökös, a Legkeresztényibb Király fia is. Mindez vajon csak véletlen egybeesés?
Ezúttal egy olyan csalárd összeesküvés áll az események hátterében, amely egy új világrend alapkőletételében, Európa mai erőviszonyainak megszületésében játszott szerepet.
Miképpen befolyásolta egy gazdag bankárcsalád Európa uralkodóinak s rajtuk keresztül népeinek sorsát? Ki játszotta török kézre Zrínyi Miklós grófot? Milyen közös érdekek vezérelték ebben az időszakban az angol nemeseket és a holland kereskedőket? Miféle titkos alkut kötött a Velencei Köztársaság a törökökkel?
Eredeti ára: 4 990 Ft
3 743 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +374 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása