Flóra és Odüsszeusz /A kislány és a mókus kalandjai

Flóra és Odüsszeusz /A kislány és a mókus kalandjai

Kate Dicamillo
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maxim Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
240 oldal
Dimenzió
140 mm x 208 mm x 19 mm
Vonalkód
9789632616643

Flóra és Odüsszeusz /A kislány és a mókus kalandjai


Az egész történet egy porszívóval kezdődött. És egy mókussal. Vagyis, hogy egészen pontosak legyünk, egy mókussal, akit beszippantott egy óvatlanul takarító szomszéd...
A képregényimádó Flóra úgy indul neki élete 10. nyarának, hogy megígéri édesanyjának, sokkal több időt fog könyvolvasással tölteni. Azonban egyikük sem számított arra, hogy az egész nyár egy igazi, hosszú kalanddá alakul, amelynek főhősei Flóra és Odüsszeusz, a mókus, akit hihetetlen képességei tesznek különlegessé.
Legyél részese ennek a fantasztikus történetnek, melyben rengeteg vidámság, izgalom és új barátok várnak rád!

"Odüsszeusz a világ legcukibb mókusa. Ráadásul bátor és okos is. Mindenki ilyen barátot szeretne."
Anna

"Ez hihetetlenül vicces könyv. Annyit nevettem, hogy még a könnyeim is kicsordultak. Egy szupermókus, akit beszippantott a porszívó... Hát nem mókás?"
Dávid

"Nagyon szeretem ezt a könyvet, ez a kedvencem az eddigi olvasmányaim közül. Flóra és Odüsszeusz is nagyon a szívemhez nőttek. Meg persze a rajzok is klasszak."
Lili

"Imádom a szuperhősös történeteket. De amit még ennél is jobban szeretek, azok az aranyos kis állatok. Ebben a könyvben végre mindkettő benne van."
Kata

"Őrülten izgalmas és izgalmasan őrült. Jófejek a főszereplők, és Odüsszeusz a legvagányabb mókus. És az Elképesztő Ragyogátor fényes kalandjai pedig a legeslegtutibb képregény."
Ádám
Borító ár:
2 499 Ft
Korábbi ár:
1 749 Ft
Online ár:
1 824 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása