Nagy csokoládé könyv

Nagy csokoládé könyv

Vonalkód
9789634470236

Nagy csokoládé könyv


A csokoládé csoda, örök kedvenc, sokan vagyunk a megszállottjai. Néha egyetlen kocka is elég belőle a boldogsághoz.
Könyvünkben arra vállalkozunk, hogy bemutassuk a kakaó kalandos útját az ültetvényektől a csokoládékészítő műhelyekig, az ősi maja kultúrától a spanyol hódítókon át napjainkig. Utánajártunk, hogyan tevődött át a mai termelés jelentős része az amerikai kontinensről Afrikába, és hogyan változott az idők során az egykor kizárólag italként ismert csokoládé, amely mára számtalan formában és textúrában elérhető.
Szeretnénk bebizonyítani azt is, hogy otthon sem ördöngösség nekifogni a csokoládékészítésnek, ezért a vállalkozó kedvűeknek ehhez is segítséget nyújtunk, legyen szó csokoládétemperálásról, házi bonbonkészítésről, vagy éppen csokoládédíszítésről. Igyekeztünk egyszerű és ötletes, valamint rafinált és ínyenc recepteket is bemutatni. Lehetünk kíváncsiak és kísérletezők, vagy épp a klasszikus vonal kedvelői - a kötetben biztosan megtaláljuk a nekünk való csokoládés receptet.

A könyv egyben a Cookta.hu első kiadványa is, melyben a Cookta.hu Aranykanál-receptverseny díjnyertes csokoládés receptje is szerepel.
Borító ár:
4 999 Ft
Korábbi ár:
4 999 Ft
Online ár:
3 544 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása