Listen to business english /Angol közép- és felsőfokú gazdasági tesztfeladatok + cd melléklet

Listen to business english /Angol közép- és felsőfokú gazdasági tesztfeladatok + cd melléklet

Fekete Éva
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Holnap Kiadó
Kiadás éve
2011
Terjedelme
180 oldal
Dimenzió
165 mm x 240 mm x 10 mm
Vonalkód
9789633469941
Ezzel a tankönyvvel és CD-vel szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy az angolul tanulók hallás utáni szövegértési képessége jelentősen javuljon, valamint ha akkreditált gazdasági nyelvvizsgát szeretnének, sikeres auditív tesztet írjanak. Mindezek mellett fontos szempont, hogy a hazai és globális munkaerőpiac számára minél több, kiváló szövegértési képességgel rendelkező, tárgyalóképes szakembert tudjunk képezni.

A könyv szerzője a Corvinus Egyetem Idegen Nyelvi Oktató- és Kutatóközpont Tanszékének a tapasztalt gazdasági és üzleti angol szaknyelv oktatója és akkreditált Origo és Oeconom vizsgáztató, miközben több banknál meg cégnél is tanított szaknyelvet és szakmai kommunikációt.

A gyakorlókönyv lépésről lépésre vezeti a nyelvtanulót a szótól a mondaton keresztül egészen a szöveg egészéig, azon a folyamaton át, amely szükséges ahhoz, hogy a fül ráhangolódjon az idegen nyelv megértésére, majd az agy képes legyen dekódolni az idegen nyelvű üzenetet.
Eredeti ára: 3 500 Ft
2 625 Ft Internetes ár (fizetendő)
25 %
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +262 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása