Mert nekünk szeretnünk kell egymást

Mert nekünk szeretnünk kell egymást

Fejős Éva
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Erawan Könyvkiadó
Kiadás éve
2014
Terjedelme
600 oldal
Dimenzió
125 mm x 200 mm x 35 mm
Vonalkód
9789638997708

Mert nekünk szeretnünk kell egymást


Van egy ajtó. Ha megtalálod, és átlendülsz rajta, különös világba csöppensz. Egy olyan világba, ahol a párhuzamosok nem a végtelenben találkoznak. Egy olyan világba, ahol az álmaid valóra válnak. Egy olyan világba, ahol, ha túl soká időzöl, a félelmeid veszik át az irányítást feletted...

A tizenhat éves különc és érzékeny Lilian megtalálja az ajtót, és átlendül álmai világába, oda, ahol a fiú, akivel régóta elválaszthatatlan barátok, végre beleszeret. Ahol a fiú néma kisöccse megszólal, ahol Ádám, a félszeg optikus után bomlanak a nők, és Anna, akit kedvesen őrült családja támogat abban, hogy ismét magára találjon egy fájdalmas elválás után, végre megtanul elengedni. De mi lesz, ha nem találják meg a visszautat? Vajon segít rajtuk a japán mangarajzoló, a bölcs oroszlánidomár vagy a titokzatos fénylány? Nem lehetne örökre ott maradni, ahol minden jó?

Ez a regény Fejős Éva eddigi legkülönösebb története, amelyben bátran utaztatja el olvasóit a szárnyaló fantázia, a sötét titkok és a váratlan szerelmek birodalmába.
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
2 449 Ft
Online ár:
2 554 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása