Erőt, egészséget! /Az orosz erőedzés titkai

Erőt, egészséget! /Az orosz erőedzés titkai

Vonalkód
9786155609930

Erőt, egészséget! /Az orosz erőedzés titkai


Tanuld meg hogyan tudod hatékonyan megfeszíteni az izmaidat!Ezzel döbbenetesen erőssé válsz anélkül, hogy akár egy kilónyi tömeget is magadra szednél. Ha a célod a masszív izomtömeg-növelés, alkalmazd a szovjet különleges erők edzésmódszerét.A magas ismétlésszámok "hullamerevséget" okoznak. Most megtudhatod, hogy mi kell a valóban látványos és tartós izomtónus eléréséhez!

Két (!) gyakorlat - a felhúzás és az oldalsó nyomás - elég ahhoz, hogy már-már nem evilági, erős és kőkemény tested legyen.Szinte azonnal javíthatsz a fekvenyomásodon!Dolgozz a lehető legpontosabb technikával, és sokkal nagyobb súlyokat tudsz majd megemelni, mitha csalnál vagy lendületet használnál!

Tudd meg miért vezet sérüléshez, ha a súly felemelésekor lélegzel ki és a leengedésénél be! A könyvben a nagyobb teljesítményhez vezető választ is megkapod.Tanuld meg hogyan tudod az idegrendszered áthuzalozásával meghekkelni az izmaidba épített szoftvert, amely révén erősebbé és tónusosabbá válik az egész tested.

Megismerheted az orosz súlyemelők módszerét, amellyel úgy képesek rettentő erőssé válni, hogy közben soha nem edzenek bukásig vagy a teljes kifáradásig.A testedet az otthoni "edzőtermedben" is világszínvonalúvá teheted néhány eszközzel és napi húsz perc edzéssel.

Válj te is erőssé! ...és ne nézz vissza!
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
2 793 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása