Királyi szerető - Uralkodj magadon sorozat

Királyi szerető - Uralkodj magadon sorozat

Vonalkód
9786155875144

Királyi szerető - Uralkodj magadon sorozat


„Bebizonyítja, hogy az ellentétek vonzzák egymást.” - Harlequin Junkie

„Tökéletes romantikus történet.” - Smexy Books

„Tökéletes olvasmány.” - The Book Disciple


Minek harcolnál egyvalakiért, ha bárkit megkaphatsz?

fülszöveg: Vannak férfiak, akik felelősségtudattal születnek, és
vannak, akiknek tanulniuk kell ezt. Henry John Edgar Thomas Pembrook, Wessco hercege megkapta a létező összes kötelezettséget, amit a királyi családokban csak lehet. 

Lenora királynő, azt remélve, hogy unokája felnő a feladathoz, teret ad neki. De amikor Henry találkozik egy amerikai tévés producerrel, végre saját döntést hoz. De milyet?!

Úgy határoz, részt vesz egy párválasztó televíziós valóságshow-ban, amit királyi sarjaknak szerveznek. A világ húsz leggyönyörűbb kékvérű nőjét gyűjtötték össze egy palotában. De csak egyikük nyerheti el a jóképű herceg szívét.

Egyvalaki kelti fel igazán Henry figyelmét. Minél jobban megismeria csendes, szemüveges Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum kisasszonyt,annál inkább elbűvöli a lány erélyessége, kedvessége... mocskos humora...és fenséges alakja...  De a megbízhatatlan nemesek nem változnak meg egyik napról a másikra. Ahogy Henry igyekszik jóvátenni a hibáit, úgy nyernek új értelmet a régi szavak a rámenős herceg szájából. Szavak, mint a tisztelet,a becsület és a szerelem.

Emma Chase a New York Times és a USA Today bestsellerszerzője. Írásai erotikával és szerelemmel fűszerezett regények, melyek rabul ejtik az olvasó képzeletét és beindítják a fantáziáját.
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 149 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +320 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása