A fekete kalóz

A fekete kalóz

Vonalkód
9789633490051

A fekete kalóz


A XVII. század elején játszódó kalandregényben a spanyol gyarmatosítók ellen küzd a tengeri farkasok egyik vezére, a hős lelkű olasz nemes úr, a Fekete Kalóz. Sikerül-e levernie ádáz és álnok ellenfelét, a hitszegő, népének és hazájának hitvány árulóját? Egymásra talál-e a tenger félelmetes lovagja s az a gyengéd, ártatlan teremtés, aki iránt szerelemre lobbant?

Könyvünk, A Fekete Kalóz először 1898-ban jelent meg. A történet a XVII. század végén játszódik. A spanyol gyarmatosítók ellen küzdő tengeri farkasok csatáinak történelmi hátterében a cselekmény egy olasz lovagnak, Emilio di Roccanerának, Ventimiglia urának romantikus alakja köré fonódik. Ez a hős lelkű nemesúr azért adta kalózkodásra a fejét, hogy bosszút álljon családja becsületéért, a porba tiport becsület, a megalázott és kigúnyolt igazság bajnokaként. Esküdt ellenfele, a hitszegő Van Guld, népének és hazája szabadságharcának hitvány árulója.

A Fekete Kalóz megtestesülése a becsület emberének: azt akarja, hogy az igazság győzedelmeskedjék, s a gonoszok megbűnhődjenek vétkeikért. A cselekmény gyorsan pergő, az utolsó lapig ébren tartja az olvasó figyelmét. Nem véletlen, hogy Salgari könyvei millió és millió fiatal (és felnőtt) olvasót bűvöltek el csaknem egy évszázadon át.
Borító ár:
3 100 Ft
Korábbi ár:
2 232 Ft
Online ár:
2 263 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása