Az álarcos csókja /Romantikus regények

Az álarcos csókja /Romantikus regények

Vonalkód
9789636436667

Az álarcos csókja /Romantikus regények


Isabel Beckinhall bárónő meghökkentő jelenet szemtanújává válik, amikor hintajával London egyik szegénynegyedén hajt keresztül. Egy halott hever a kövezeten furcsa, pepita bohócruhában: a rettegett St. Giles-i kísértet! Ám a halott egyszer csak feltápászkodik, és beugrik a lady mellé, menedéket keresve. Isabel nem venné a szívére, ha a csőcselék szétmarcangolná, ezért a sebesült férfit hazaviszi, és ő maga ápolja.
A titokzatos harlekin az első pillanatban lenyűgözi a hölgyet, ám Isabelnek esélye sincs kideríteni az ismeretlen kilétét, mert az reggel nyomtalanul eltűnik. Aztán mikor a bárónő egy jótékonysági körútja alkalmával találkozik az általa patronált árvaház igazgatójával, a férfi hangja ismerős borzongást vált ki belőle. De Winter Makepeace, a lelencgyerekek gyámolítója nem lehet azonos a rejtélyes, atlétatermetű és veszélyesen vonzó harlekinnel! Vagy mégis?
A lady szokatlan módon kap választ erre a kérdésre, és egyszer csak azt veszi észre, hogy intrikák, gaztettek és kétségek áthatolhatatlannak tűnő hálójába került.
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 990 Ft
Online ár:
2 058 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása