TIBET SZELLEMEI

TIBET SZELLEMEI

Vonalkód
9789636353612
AZ EDGAR ALLAN POE-DÍJAS KRIMISZERZŐ ÚJABB, HÁTBORZONGATÓAN IZGALMAS THRILLERJE TIBET REJTETT VILÁGÁBÓL...

Tibet távoli hegyei között rejtélyes és kegyetlen gyilkosság történik, amely összefüggésbe hozható a hihetetlen gazdagságú tibeti műkincsekkel, melyek után több bűnszövetkezet is kutat. A rejtett templomok és a gazdagságot ígérő kincsek felfedezése utáni hajszában a nyerészkedők semmitől sem riadnak vissza.

Amint szolgálatait a rég nem látott fiával ígért találkozással kizsarolják, Shan Tao Yun, az egykori pekingi nyomozó nekilát, hogy a szövevényes ügyet göngyölítse fel. Shan, Tibet távoli hegyei között él, miután nem hivatalosan szabadon engedték a munkatáborból. Személyazonosság híján nem térhet vissza korábbi otthonába, így az utóbbi egy évet törvényen kívüli tibeti lámák között töltötte. A nyomozó az információkat követve, visszatér szülőföldjére Pekingbe, a Tiltott városba, majd onnan tovább utazik az Egyesült Államokba, annak érdekében, hogy teljesebb képet kapjon az elvetemült műkincsrablókról és gyilkosokról. A sors egy FBI nyomozóval hozza össze, aki egy amerikai lány halála kapcsán személyes ügyének tekinti a tibeti tolvajok kézre kerítését.

A Tibetben kialakult bizonytalan helyzetben semmi sem az, aminek látszik. Az FBI és a kínai kormánytisztviselők szándékai nem mindig azonosak és a tibeti szerzetesek léte, akik szeretnék megőrizni templomaik gazdag művészeti kincseit, egyáltalán nem biztonságos.

"Összetett, feszültségekkel teli történet gyilkosságról, rablásról, spiritualitásról, politikai elnyomásról és kulturális összekülönbözésről, amelyben szerepet kap Shan megindító találkozása régen látott fiával..." - Booklist
Eredeti ára: 2 990 Ft
490 Ft Internetes ár (fizetendő)
84 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása