Vipo és barátai az idő sziget túlélői 2. DVD /Nyár küldetés

Vipo és barátai az idő sziget túlélői 2. DVD /Nyár küldetés

Vonalkód
5999559990359

Vipo és barátai az idő sziget túlélői 2. DVD /Nyár küldetés


VIPOt, a repülő kutyust egy varázslatos vihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Izgalmas kalandok során találkoznak Nyár Királlyal, aki ellopta a második varázskövet Idő Mester amulettjéből. Vajon barátaival együtt VIPO le tudja hűteni a forróvérű gyíkot, és vissza tudják szerezni a Nyár piros kövét, a másodikat a négy közül?

A DVD-n található epizódok:

A legkisebb gogg

Ogg megparancsolja a legkisebb goggnak, aki nem rendelkezik semmilyen szuperérzékkel, hogy szerezze vissza a varázsamulettet. Amikor Suti üres kézzel tér vissza, Ogg nagyon mérges lesz és büntetésként elküldi őt a lápba. VIPO megsajnálja az aranyos kis lényt, és megkéri barátait, hogy fogadják be maguk közé.

A szeszélyes szörnyek

Nessy, a Loch Ness-i szörny hatalmas termete miatt folyton kárt tesz környezetében, és ezzel magára haragítja a falu néhány lakóját. Azért, hogy többé ne legyen társai terhére, úgy dönt, elhagyja barátait és a falut. Ogg, kihasználva a jó szándékú és ügyetlen szörny elkeseredettségét, megpróbálja őt a falubeliek ellen fordítani, ám ehhez VIPO-nak is lesz néhány szava!

A nagy csere-bere

Amikor a távcső véletlenül a varázslatos vizű Fényes tóba esik, VIPO és Ogg beugranak utána, hogy megszerezzék. Viszont a tó mágikus erejének köszönhetően a két főszereplő testet cserél. Ebben a bolondos epizódban a dolgok a fejük tetejére állnak, de végül minden jóra fordul.

Játék, vagy valóság?

Miután Henry, a gólya megdorgálja Jimmyt és Jennyt, a két mókust komolytalan viselkedésük miatt, Florence bácsikájukkal közösen kiszabadítják Sutit a nagy Ogg fogságából. Színészi képességeik és találékonyságuk segítségével, valamint VIPO közreműködésével elhitetik a goggokkal, hogy Gogzilla szelleme szállta meg a szörnykastélyt, és ezzel jól rájuk ijesztenek!

Délibáb (Nyár Küldetés - 1. rész)

A legmelegebb évszak első napján VIPO és a varázsamulett által kiválasztott társai elindulnak, hogy második küldetésüknek eleget téve a Nyár Király birtokában lévő Nyár Követ is visszaszerezzék. A forróvérű gyík azonban rekkenő hőséget gerjeszt és káprázatos délibábok segítségével próbálja feltartani a palotájába igyekvő furcsa különítményt.

A Nyár Király (Nyár Küldetés - 2. rész)

A piros színű varázskőért vívott harc Nyár Király homokból épült piramisában folytatódik. Az izgalmas kalandokban bővelkedő epizódban VIPO-nak és barátainak sikerül „lehűtenie” a forróvérű gyíkot, és a Nyár piros színű kövének visszaszerzésével, VIPO a második küldetést is sikeresen teljesíti. Két küldetés viszont még hátravan!

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Játékidő: 6 x 12 perc = 72 perc
Nyelv: magyar
Hang: 2.0 Dolby Digital
Kép: 16:9
Régiókód: 2 (PAL)
Extrák: Interaktív menü – Jelenetek közvetlen elérése
Korhatár besorolás: Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető
© 2012 VIPO Land Inc. Minden jog fenntartva.
Borító ár:
999 Ft
Korábbi ár:
999 Ft
Online ár:
689 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása