Vipo és barátai, az idő sziget túlélői 1. DVD /Tavasz küldetés

Vipo és barátai, az idő sziget túlélői 1. DVD /Tavasz küldetés

Vonalkód
5999559990342

Vipo és barátai, az idő sziget túlélői 1. DVD /Tavasz küldetés


VIPOt, a repülő kutyust egy varázslatos vihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Izgalmas kalandok során találkoznak Tavasz Királynővel, aki ellopta az első varázskövet Idő Mester amulettjéből. Vajon VIPOnak sikerül kiszabadítania barátait a ravasz pillangó fogságából, és együtt meg tudják szerezni a Tavasz zöld kövét, az elsőt a négy közül?

A DVD-n található epizódok:

Az időgép

VIPOt, a repülő kutyust születésnapi partijáról egy varázslatos idővihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Ebben az ismeretlen világban rejtélyes zöld lények leselkednek rájuk. Dr. Timmly időórája meghibásodik, ezért nem tud rajtuk segíteni. Vajon van rá lehetőség, hogy VIPO és barátai valahogy hazajussanak?

A két falu meséje

Kongó, az afrikai gorilla, VIPO néhány barátját rabszolgaként dolgoztatja. Egy dzsungelvárat szeretne építtetni velük, ahol biztonságban érezheti magát a szigeten élő ismeretlen lényektől. Amikor az építmény összeomlik és Kongó a romok alá szorul, VIPO kissé megleckézteti. Így hívja fel a gorilla figyelmét az összetartás és a jól szervezett, közös munka fontosságára.

Az évszakok kövei

VIPO találkozik Idő Mesterrel, aki megbízza, hogy szerezze vissza az évszakok színes varázsköveit a Négy Évszak Uralkodóktól, akik elrabolták tőle. Az idő helyreáll, ha a kövek visszakerülnek a varázsamulettbe, Idő Mester pedig segíthet VIPOnak és barátainak hazajutni. Először viszont az amulettet is vissza kell szerezni!

A goggok támadása

VIPO visszaszerzi a varázsamulettet Oggtól, a szigetlakó zöld goggok vezetőjétől. Ogg és csapata válaszként, megtámadja VIPO faluját. Azonban hősünk, a zöld lények fejlett érzékszerveit fordítja önmaguk ellen. Kifinomult ízlelésüket, különleges szaglásukat, éles látásukat, érzékeny hallásukat és hatalmas izomerejüket kihasználva megfutamítja őket!

A virágok támadása (Tavasz Küldetés - 1. rész)

A tavasz első napján a varázsamulett kiválasztja VIPO barátai közül azokat, akik elkísérhetik őt első nagy küldetésére, melynek célja a Tavasz Kövének megszerzése. Vajon együtt képesek túljárni a furfangos Tavasz Királynő eszén, aki a varázskő erejének segítségével egész évben tartó Tavasz Világot hozott létre?

A pillangó kaland (Tavasz Küldetés - 2. rész)

A Tavasz Küldetés során VIPO találkozik a ravasz pillangóval, aki társait pillangó-bábbá varázsolta. Miután hősünk kiszabadította barátait a Tavasz Királynő fogságából, VIPO a négy ellopott varázserővel rendelkező tárgy egyikét: a Tavasz zöld színű kövét is megszerzi. Három küldetés azonban még hátravan!

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Játékidő: 6 x 12 perc = 72 perc
Nyelv: magyar
Hang: 2.0 Dolby Digital
Kép: 16:9
Régiókód: 2 (PAL)
Extrák: Interaktív menü – Jelenetek közvetlen elérése
Korhatár besorolás: Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető
© 2012 VIPO Land Inc. Minden jog fenntartva.
Borító ár:
999 Ft
Korábbi ár:
999 Ft
Online ár:
689 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +60 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása