Ha kell, újra lefutom

Ha kell, újra lefutom

Vonalkód
9789639862333

Ha kell, újra lefutom


1. Török Ferenc többszörös olimpiai bajnok versenyzőként és edzőként. A verhetetlen Balczó–Török–Móna trió vezéralakja. Köztudott, hogy az öttusa öt sportágból áll, úgy volna tehát igazságos, ha minden olimpiai és világbajnoki érmet öttel szoroznánk. Ennek fényében rendkívüli sportpályafutással büszkélkedhet e könyv szerzője és főhőse. Sikereihez nemcsak fizikai képességei, hanem a csavaros észjárása is hozzásegítette. Minek folytán hamar ráragadt a beceneve: Róka.
2. Dr. Török Ferenc igen sikeres ügyvéd. Még sportoló korában szerzett jogi diplomát, s rövidebb átmeneti időszak után ügyvédi munkaközösségben dolgozott, majd saját irodát nyitott. Hírneve a szakmájában egyre nőtt, mert az elégedett ügyfelek úgy adták szájról szájra a nevét, ahogyan a népdalok terjednek.
3 Török Ferenc (dr.) parlamenti képviselőként és a Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány kuratóriumának elnökeként is kitett magáért. Több sport tárgyú jogszabály fűződik a nevéhez.
4. Török Feri mozgalmas családfői történetet mondhat magáénak. Egy testvér, két feleség, négy gyerek, számos unoka. Rokonsága tudja, őrá mindig számíthatnak.
5. Feri, a teniszpályák réme. Balkezesként a többieknél pontosabban látja a vonalakat és szögeket, a tenyerese halálos. Annál csupán a partnereire tett vicces megjegyzései gyilkosabbak. Nem is mindig tudnak nevetni.
6. A huszonöt (×3) éves T. F. soha, sehol nem adja föl, legyen bár tárgyalóteremben, sportpályán vagy műtőasztalon. Legalább ezt jó volna eltanulnunk tőle.
7. Hősünk az olimpiai aranyérmet érő futás után összeesett. Oxigénnel próbálták magához téríteni. Amint meghallotta, hogy győzött, felugrott, és azt kiáltotta: „Ha kell, újra lefutom!” Ez nemcsak a könyv címe, voltaképp a legfontosabb mondanivalója is.
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
3 500 Ft
Online ár:
999 Ft
- 71%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása