A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Dr. Stuart Farrimond
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2019
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
213 mm x 235 mm x 23 mm
Vonalkód
9789634335689
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
o Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
o A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
o Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Eredeti ára: 6 999 Ft
4 829 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
+2% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +482 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása