MACSKAMASSZÁZS /A GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉS

MACSKAMASSZÁZS /A GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉS

Vonalkód
9789635904013
Akinek van négylábú társa, az biztosan meg tudja állapítani, hogy kedvence mikor boldog, beteg, ingerült, bűntudatos, féltékeny, tanakodó vagy kétségbeesett. Így abban is egyetért velünk, ha azt mondjuk, hogy az állatokra kifejezetten jótékony hatást gyakorol a szeretetteljes cirógatás, a féltő ölelés vagy egy játékos dögönyözés. Innen pedig már csak egy - pontosabban hat - lépés, hogy megtanuljuk tudatosan irányítani érintésünket, s akár gyógyító hatást is elérhessünk vele.
Ebben segít bennünket ez a macskamasszázs-program, mely nem csupán gyógyító és egészségmegőrző hatást gyakorol az állatokra, de erősíti a gazda és kedvence között meglévő kapcsolatot is.
Dr. Michael W. Fox harminc éves tapasztalattal a háta mögött is- merteti a macska anatómiájának, fiziológiájának és lélektanának alapjait, majd könnyen követhető utasítások, részletes illusztrációk és fotók segítségével vezet rá bennünket arra, hogy:
- miért jó a macskamasszázs;
- hogyan értsük meg és hogyan értelmezzük az állatok testbeszédét;
- hogyan sajátítsuk el a rutinmasszázst;
- hogyan diagnosztizáljuk masszázs segítségével a betegségeket;
- hogyan segítsük elő masszázzsal macskánk gyógyulását, illetve
- hogyan őrizzük meg macskánk egészségét. E könyv elengedhetetlen segítséget nyújt abban, hogy harmonikus kapcsolatot építhessünk ki macskánkkal, s kedvencünk kiegyensúlyozott, boldog életet éljen!
Eredeti ára: 1 995 Ft
290 Ft Internetes ár (fizetendő)
85 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása