Párkapcsolati konfliktuskezelési kézikönyv - Útmutató a békés, szerelmes mindennapokhoz

Párkapcsolati konfliktuskezelési kézikönyv - Útmutató a békés, szerelmes mindennapokhoz

Dr. Mészáros Ádám
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Magánkiadás
Kiadás éve
2018
Terjedelme
280 oldal
Dimenzió
145 mm x 215 mm x 20 mm
Vonalkód
9786158073905

Párkapcsolati konfliktuskezelési kézikönyv - Útmutató a békés, szerelmes mindennapokhoz


MIÉRT FOG ÖNNEK TETSZENI EZ A KÖNYV?
Munkám során olyan pároknak segítek, akik mélypontra jutottak a kapcsolatukban. Emiatt sokan azt hiszik, hogy a házasságomban minden szép, jó és könnyű.
A valóság azonban az, hogy nekünk is vannak konfliktusaink a feleségemmel. Természetesen ezekről kizárólag csak a feleségem tehet! Én szerencsére tökéletes vagyok, és persze nagyon szerény is! :D
A viccet félretéve: azt gondolom, hogy egyáltalán nem vagyok különb ember egyetlen Olvasómnál sem. Ezért úgy tűnhet, semmi különlegeset vagy újat nem fogok tudni adni ebben a könyvben. Hiszen én is egy tipikus férj vagyok, aki néha megbántja a feleségét, olykor nehezen kér bocsánatot, és sokszor elfelejt fontos dolgokat. Figyelmetlen és nagyon elviselhetetlen tudok lenni.
Ha mégis tanulságosnak, inspirálónak vagy segítségnek érzi a könyvemben olvasottakat, akkor annak az az oka, hogy valószínűleg sokkal több párkapcsolati konfliktusban vettem már részt, mint bárki, aki ezt a könyvet olvassa. Ugyanis párkapcsolati mediátorként és coachként az a munkám, hogy házaspárokat segítsek abban, hogy meg tudják beszélni a problémáikat, és boldogabbá tudják tenni a kapcsolatukat.
MIT TALÁL A KÖNYVBEN?
Sok-sok gyakorlatias tanácsot, amelyekkel boldogabbá, békésebbé, szerelmesebbé teheti a párjával a mindennapokat.
10 érdekes fejezetben, könnyen érthető és élvezetes stílusban osztom meg azokat a kommunikációs és konfliktuskezelési tapasztalataimat és alapelveimet, amelyeket a klienseimnek tanítok, és amelyeket én magam is alkalmazok a saját házasságomban.
ÉRDEMES ELOLVASNI!
Borító ár:
5 990 Ft
Korábbi ár:
4 193 Ft
Online ár:
4 373 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása