Karnyújtásnyira a túlvilág /Egy kardiológus és a halálközeli élmények

Karnyújtásnyira a túlvilág /Egy kardiológus és a halálközeli élmények

Vonalkód
9786155609565

Karnyújtásnyira a túlvilág /Egy kardiológus és a halálközeli élmények


Miképp vértezze fel magát az ember a halál fenyegetésével szemben? Hogyan bocsássuk szeretteinket utolsó útjukra, ahová már nem kísérhetjük el őket? Mi vár rájuk - mi vár mindannyiunkra, ha egyszer letelik az időnk?

Dr. Chauncey Crandall vezető kardiológusként nap mint nap szembesül ezekkel a kérdésekkel. Sokáig úgy gondolta, az orvosi hivatás és a hit között kibékíthetetlen ellentét feszül, az emberi élet bonyolultsága kizárólag természettudományos eszközökkel fejthető meg. Azonban rá kellett döbbennie: a műtőasztalon is történhetnek csodák. Csodák, amelyekre nem adható racionális magyarázat. Csodák, amelyek egy természetfeletti dimenzió bizonyítékai.
A Karnyújtásnyira a túlvilág egy orvos spirituális ébredésének felemelő elbeszélése. Dr. Crandall-lel tartva olyan súlyos betegek újjászületéseivel ismerkedhetünk meg, akikről már mindenki lemondott, s akik a halálból visszatérve a fizikai léten túli valóság eleven tanúi. Megtudhatjuk, milyen a Szentlélekkel találkozni, de azt is, mi történik, ha valakit démonok szállnak meg. Dr. Crandall leukémiával küzdő fiának szívszorító története könnyeket csalhat a szemünkbe, ugyanakkor erőt adhat a legsúlyosabb tragédiák feldolgozásához is.
Néha úgy tűnhet, mindent elborít a sötétség, de tisztában kell lennünk vele: nem vagyunk egyedül.

DR. CHAUNCEY CRANDALL vezető kardiológus és hithű evangélikus. A Yale Egyetemen szerzett diplomát, ahol aztán kardiológus kutatóként dolgozott. Több sikerkönyv szerzője, jelenleg három kórházban dolgozik a floridai Palm Beachben.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 548 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása