Az okos gyerek - 100 kreatív játékötlet /Gombos könyvek

Az okos gyerek - 100 kreatív játékötlet /Gombos könyvek

Vonalkód
9786155283611

Az okos gyerek - 100 kreatív játékötlet /Gombos könyvek


Okos szülőként előre felkészíthetjük gyermekünket a tanulás nehéz éveire, ha az iskolakezdés előtti, rendkívül fontos időszakban "jól" játszunk vele.
A könyvben bemutatott ötletes és kreatív tevékenységek segítik a különböző képességek fejlődését, a színek és számok felismerését, a koncentrációkészség erősítését, a tudományos fogalmak megértését, valamint a gyermekekkel és felnőttekkel való társas érintkezés szabályainak elsajátítását. A szabadban végzett játékok önállóságra ösztönzik a csemetéket és növelik a kalandvágyat.
A népszerű Gombos Könyvek sorozat legújabb tagja Az okos baba című nagy sikerű kötet folytatása.

"Végre elérkezett a közös játék időszaka! Míg a szerzőpáros korábbi könyve, Az okos baba abban segít, hogyan mutassuk meg a világot gyermekünknek, Az okos gyermek már a világ közös felfedezésére ad remek ötleteket. Mirivel együtt vásárolunk, főzünk, kertészkedünk, zoknit párosítunk vagy madarakat etetünk, de a lakásdíszítés is jó móka minden ünnep alkalmával. Kedves szülők, használjátok bátran ezt a könyvet, mert nincs is annál jobb időtöltés, mint amikor kislányunkkal vagy kisfiunkkal együtt játszhatunk!" (Gombos Edina)

Ötlettár gyermekünk érzelmi, intellektuális, testi és szociális fejlődésének támogatásához.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 473 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása