Kapd elő: Angol kit /Színes társalgási zsebkönyv

Kapd elő: Angol kit /Színes társalgási zsebkönyv

Vonalkód
9789638162717

Kapd elő: Angol kit /Színes társalgási zsebkönyv


Íme, nagy sikerű Kapd elő társalgási zsebkönyv-sorozatunk legkeresettebb címének bemutatása, mely immár színesben, bővített és gazdagabb, teljesen új tartalommal jelenik meg. Azért dolgozunk, hogy a nyelvtanulás legyen örömteli feladat!

A könyv megvásárolható önállóan vagy 1 db audio CD melléklettel; a csomag elnevezése KIT, hiszen vezetés közben is könnyűszerrel tanulhatunk a kétnyelvű CD segítségével.

Ismerje meg 212 oldal terjedelemben az angol nyelv alapjait!
Aztán (vagy már eközben) ismerkedjen meg valakivel, aki szintén beszél angolul.
Ebben a zsebkönyvben nagyon sok segítséget fog kapni ahhoz, hogy a nyelvvel és az angolul beszélőkkel való ismerkedés zökkenőmentes legyen. Miért? A könyvben nemcsak nyelvtani rendszerezést talál, de nagyon sok fonetikus átírást is a helyes kiejtés elsajátításához, sőt szó szerinti fordítást ráadásnak, hogy mindennel képbe kerüljön. Nem kell tehát külön anyagokban keresgélnie, könyvecskénk jóvoltából nagyon sok hasznos ismeretre tehet szert.
A könyvecske tartalmazza a kulcsszavakat, számos hasznos szófordulatot, a leggyakoribb kifejezéseket és szituációkat, mindezt humorral és életszeretettel. (Ráadásnak kihajtható füleket talál a legfontosabb alapokkal, hogy ne kelljen keresgélnie.)
A példamondatok bizonyos szavainak felcserélésével, behelyettesítésével számos új mondatot alkothat, mellyel kiélheti nyelvi virtuozitását. A mondatok szerkezete nem túl bonyolult, hogy alapokat szerezhessen későbbi mondatalkotásaihoz.
Mivel nyelv és kultúra összefonódik, e kis könyvecske nem feledkezik meg az angol ajkúak szokásainak számbavételéről sem. A társalgás köztudottan nemcsak az irodalmi nyelvre épül, hanem időnként laza, barátibb hangvételű. Ha ezt a könyvet lapozgatja Ön is lehet a társasági élet cool tagja, az argóval is megismerkedhet. Az Assimil által ugyanis a legkülönbözőbb élethelyzetek legmegfelelőbb társalgási stílusa elevenedik meg. Ha akar, lehet tehát modoros, de lehet akár poénos is.
Ezzel a zsebkönyvvel bátran elindulhat külföldi utazására, hiszen megtalál szinte minden helyzetet (városnézés, telefonálás, vásárlás, szállásfoglalás, étterem, orvos, vám, rendőrség), melybe útja során belecsöppenhet. Az angol-magyar és magyar-angol szószedet pedig rendszerezi a kiadvány szókincsét. Több mint 2000 szavas szókincs.
A zsebkönyvben számos CD ikont talál, mely mondatokat meghallgathatja a könyvhöz társuló CD-n, amelyet később külön is megrendelhet a kiadótól.
Vágjon bele!
Borító ár:
2 495 Ft
Korábbi ár:
2 495 Ft
Online ár:
1 771 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása