Gyógyítás angyalokkal

Gyógyítás angyalokkal

Vonalkód
9789635291915

Gyógyítás angyalokkal


Engedd, hogy angyalaid meggyógyítsák az életed!

Szeretetteljes és befolyásos angyalok vesznek körül, akik készek segítséget nyújtani életed minden területén.
Doreen Virtue olyan ezoterikus gyakorlati módszereket mutat, amelyek segítségével az angyalokkal karöltve megoldhatod párkapcsolati, testi, szakmai és családi problémáidat egyaránt.
Megtanulhatod a halál utáni életről, világunk jövőjéről és isteni célod megtalálásáról mindazt, amit az angyalok szerint tudnod kell. Fedezd fel a titokzatos számsorok (pl. 111) jelentését, tudd meg, hogyan van hatással előző életed a jelen életbeli problémáidra, és miért születnek az angyalok néha emberi testbe.
A könyvben felfedezheted a természet angyalainak varázslatos világát. Láthatod, hogyan segítenek meggyógyítani háziállataidat, a világot és téged is. Önbizalmad növelése érdekében a könyv végén angyali megerősítéseket is találsz.
Az egyes fejezetekben olvasható imák segítenek, hogy megtaláld lelki társad, feloldj gyermekkori traumákat, és elengedd a gyász érzését.

Doreen Virtue okleveles pszichoterapeuta, aki az angyali birodalommal működik együtt. Számos könyv, jóskártya és hanganyag szerzője. Észak-Amerika-szerte tart angyaltanfolyamokat. Weboldala: www.AngelTherapy.com

Az angyalok rendkívüli gyógyító erővel bírnak. Ha együttműködsz velük, felgyorsíthatod gyógyításuk hatását. Minél többször hívjuk be az angyalokat életünkbe, az annál hamarabb tükrözi vissza a mennyország ragyogását.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása