Studio d a1 /Deutsch als fremdsprache, kurs- und übungsbuch

Studio d a1 /Deutsch als fremdsprache, kurs- und übungsbuch

Vonalkód
9789632612478

Studio d a1 /Deutsch als fremdsprache, kurs- und übungsbuch


A studio d a NAT 2012 és az új kerettantervek szerint átdolgozott háromkötetes, kezdő szintről induló és fiataloknak szóló multimédiás nyelvkönyvcsalád, mely pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakerethez A1-től B1 szintig, így segítve a tanulókat a középszintű érettségire, valamint a Zertifikat Deutsch elnevezésű, B1-es nyelvvizsgára való felkészülésben. Európa egyik legnépszerűbb német nyelvkönyvét, a studio d-t, a Goethe Intézet is ajánlja tanulóinak.
A tankönyvcsalád első kötete most új, átdolgozott kiadásban, kibővített tartalommal jelenik meg.
A tankönyv 12 leckéjének témái egymásra épülve bővülnek, egyszerre fejlesztve a tanuló nyelvtani ismereteit és szókincsét. A megújult tankönyvben magyar nyelvű leckenyitó és leckevégi összefoglaló, tanulási tippek és fejezetenként egy-egy oldal tanulói szójegyzék segíti a tanulást; országismereti tudásukat és digitális kompetenciájukat a tanulók az új „Idee!” keresőfeladatok segítségével bővíthetik. Valamennyi fejezet egy-egy projektfeladattal zárul, amelyek alkalmat adnak önálló és kreatív csoportmunkára.
A studio d korábbi kiadásaihoz képest a munkafüzeti részek fejezetenként egy oldallal több feladatot tartalmaznak, melyek elsősorban az újonnan tanult szókincs és a nyelvtani szerkezetek rögzülését, gyakorlását és alkalmazását segítik. A könyvhöz mellékelt audio CD-n megtalálja a munkafüzeti rész hanganyagait és a Station című fejezetek hangtani gyakorlatait.
A tankönyvcsalád számos kiegészítője segíti a német nyelv elsajátítását. A tankönyvi és a munkafüzeti részek teljes hanganyagát tartalmazó Audio-CD-k mellett az összefoglaló Station fejezetekben található érdekes videofeladatok filmanyagát tartalmazó DVD is kapható. A kötetekhez tartozó tanári kézikönyv már interaktív formában is elérhető. A magyar fejlesztésű Super-DVD a fenti kiegészítők mellett még 80, a könyvhöz fejlesztett interaktív feladatot is tartalmaz. A Sprachtraining további bőséges anyagot kínál mindazoknak, akik még intenzívebben szeretnének gyakorolni a nyelvórákon, illetve otthon, önállóan.
A studio d A1 NEU Kurs- und Übungsbuch MX-157 kiadói kódon (tankönyvi engedélyszám: TKV/4296-13/2013) rendelhető a 2014/2015. évi tankönyvjegyzékről.
Borító ár:
4 580 Ft
Korábbi ár:
3 664 Ft
Online ár:
3 664 Ft
- 20%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása