Ibrahim és Hatidzse 2. rész /Szulejmán-sorozat 6.

Ibrahim és Hatidzse 2. rész /Szulejmán-sorozat 6.

Vonalkód
9786155334412

Ibrahim és Hatidzse 2. rész /Szulejmán-sorozat 6.


Ibrahim, aki a sanyarú rabszolgasorsból egészen az újdonsült szultán bizalmas barátjává és hűséges tanácsadójává emelkedett, ezúttal egy számára eddig meghódíthatatlannak vélt hatalommal találja szemben magát: a szerelemmel. S annak élén nem más áll, mint Szulejmán húga, a rejtélyes Hatidzse, aki betegségét leküzdve felülkerekedik a múlt szenvedésein és ismét reményt lát a jövőben. Ha másért nem is, legalább a főudvarhölgye, Nebile boldogságáért mindenre képesnek érzi magát.

S egy napon végül találkozik az ösvényük. Mindenki úgy hitte, hogy ez a szikra hamar kialszik majd, és a viharok is előbb-utóbb lecsillapodnak. Csakhogy a szívüket hamuvá porlasztó lángok ehelyett megváltoztatták a birodalom történelmének menetét...

Beteljesülhet-e a bosszúvággyal fűtött Ibrahim és a birodalomért életét feláldozni sem habozó Hatidzse, illetőleg képzeletükben a makedón Nagy Sándor és az iráni Tomirisz királynő szerelme? Vagy ez is csupán egy álnok terv része volna, mely lehetővé tenné Ibrahim számára, hogy elérje az oly régóta várt elégtételét a Sátán ellen? Hatidzse eközben továbbra sem vágyik másra, mint hogy végre felszámolhasson a szerencsétlen sorsával és azt a gondtalanságot biztosíthassa a környezetében felbukkanó fiatal lányoknak, ami neki nem adatott meg.

A helyzetet csak bonyolítja Szulejmán ágyasa és egyetlen fiának édesanyja, Gülbahar, és egy nemrég a hárembe érkezett orosz szépség, Alekszandra viaskodása, a nyugati fejedelmek cselszövése és a megszűnni nem akaró keleti veszedelem Iszmáíl sah formájában.
Borító ár:
4 490 Ft
Korábbi ár:
4 490 Ft
Online ár:
3 278 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása