Zenés testedzés /Útmutató a jó kondihoz

Zenés testedzés /Útmutató a jó kondihoz

Vonalkód
9789634250067

Zenés testedzés /Útmutató a jó kondihoz


Kiváló gyakorlati kézikönyv azok számára
- akik rendszeresen edzenek, s akik többet akarnak megtudni a manapság működő különböző zenés edzésekről,
- olyan oktatók számára, akik a zenés testedzés ernyője alatt kutatják a tökéletest

A zenés testedző csoportok ugyanolyan népszerűek, mint valaha. Ez az átfogó munka megmutatja, hogyan hat az egészségre a hatékonyan felépített és biztonságosan végrehajtott edzés, nem csupán a kardiovaszkuláris típusú erőnlét fokozásánál, hanem a hajlékonyság, az ügyesség, az izomerő és az állóképesség edzésénél. Az aerobik lehet az általánosan elfogadott kifejezés az ilyenfajta tevékenységre, de a zenés testedzés gondoskodik olyan hagyományos zenés tornák különböző megközelítésének a részletes elemzéséről, mint a köredzés, a step, a hi-lo, a testformáló és a stretching.


A SZERZŐ(K)RŐL

Debbie Lawrence egy nagyon elismert fitnesz- és zenéstorna-szakember, aki tankönyveket és fitnesszel kapcsolatos könyveket írt. A Katolikus Középiskolák (YMCA) fitneszoktató központjának vizsgálója. Jelenleg részt vesz a Nemzeti/Skót Testedző, Fitneszoktató Szakképzés megvalósításban és értékelésében. Ő írta a sorozat Testedzés vízben című könyvét is.

A Katolikus Iskolák Fitneszoktató Képzője az Egyesült Királyság legfontosabb oktatási szervezete, nagyszámú, országosan is elismert, minősítést nyújt és zenés testedző oklevele elvezet a Nemzeti Szakvizsgához a fitnesz és testedzés eme érdekes és kihívó területén.
Borító ár:
1 598 Ft
Korábbi ár:
1 119 Ft
Online ár:
1 167 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása