Legendás civilizációk

Legendás civilizációk

David Rohl
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gold Book Kiadó
Terjedelme
448 oldal
Dimenzió
195 mm x 250 mm x 35 mm
Vonalkód
9789639248533

Legendás civilizációk


A LEGENDÁS CIVILIZÁCIÓK című könyv felfedi a bibliai Genezisben rejlő történelmi valóságot.

Megtudhatjuk, hol az Édenkert és hol találhatók ma Noé bárkájának maradványai.

Bebizonyosodik, hogy a Genezisnek legjelentősebb alakjai valós történelmi személyiségek.

Fény derül arra is, honnan származtak az első egyiptomi fáraók, és hol található az egyiptomi mítoszok ősdombja.

Tudósok és felfedezők tucatjai keresték hosszú évszázadokon át Éden földjét és a mesés Édenkertet. David Rohlnak sikerült megtalálnia ezt a helyet, ahol az emberi civilizáció bölcsője ringott.

A Genezis forrásainak mélyreható elemzésével, az egykorú kultúrák írott és tárgyi emlékanyagának felhasználásával Rohl bebizonyítja, hogy a Biblia első könyvének több története valós eseményeken alapul, és voltaképpen civilizációnk kialakulásának történetét beszéli el.

A szerző végigköveti Ádám leszármazottainak hosszú vándorlását a nyugat-iráni Zagrosz-hegységen túlról Dél-Mezopotámia sík, mocsaras vidékére. Az ókori mezopotámiai epikus költemények vizsgálatával olyan részleteket tár fel, melyek alátámasztják a Genezisben leírtak történelmi valóságát. Hitelt érdemlően bebizonyítja, hogy a bibliai özönvíz valóban bekövetkezett, és azonosítja a helyet, ahol a bárka megfeneklett.

A LEGENDÁS CIVILIZÁCIÓK további részéből kiderül, kik hozták létre a fáraókkorabeli egyiptomi civilizációt. A Keleti-sivatagba vezetett expedíciója során a szerző cáfolhatatlan bizonyítékokat talált arra, hogy az i. e. 4. évezredben idegen hódítók érkeztek az afrikai kontinensre, és megteremtették az ókori világ egyik legcsodálatosabb civilizációját a Nílus völgyében. Kik voltak ezek a hódítók? Honnan jöttek? A válasz ott van a Genezisben.

iDavid Rohl hosszú éveken át kutatta szigorúan tudományos módszerekkel az emberi civilizác
Eredeti ára: 3 498 Ft
2 554 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása