Trónok harca /Hivatalos filmkönyv

Trónok harca /Hivatalos filmkönyv

Vonalkód
9789634972990

Trónok harca /Hivatalos filmkönyv


Életrajzok, a történet háttere és gyönyörű fotók, bámulatos képek, a fontos események összefoglalói, érdekes apróságok... Ez a könyv Westeros történelmének igazi kincseskamrája, rendszerezi a cselekmény szálait, világossá teszi a bonyolult összefüggéseket és a családfák segítségével bemutatja a legfontosabb szereplők egymáshoz való viszonyát. Új részleteket fed fel a szeretett vagy éppen gyűlölt karakterekről, múltjukról és motivációikról, valamint a történet sorsfordító pontjairól.
Ez a könyv minden részletet és összefüggést a helyére tesz. Ezen felül tartalmazza a sorozat szereplőinek és készítőinek beszámolóját arról, hogyan sikerült megteremteniük Westeros világát, megjeleníteniük George R. R. Martin epikus és hatalma fantasy történetét.
A hivatalos filmkönyv több száz fotót tartalmaz a karakterekről a Trónok harca világáról, a díszletekről, a jelmezekről. Interjúkat olvashatunk benne a főbb szerepeket játszó színészekkel továbbá beszámolókat a sorozat forgatásának legemlékezetesebb jeleneteiről. Minden Trónok harca rajongó számára kötelező darab.
Borító ár:
6 990 Ft
Korábbi ár:
6 990 Ft
Online ár:
5 243 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása