A nulladik nap

A nulladik nap

Vonalkód
9789634052067

A nulladik nap


John Puller háborús veterán, az Egyesült Államok Katonai Nyomozó Hivatalának nyomozója. Igazi magányos harcos, akit nem hoznak lázba sem az előléptetések, sem pedig a plecsnik. Az alma nem esett messze a fájától: Puller apja legendás csatamén, az amerikai hadsereg egykori rettenthetetlen harcosa, és noha egy ideje már kissé viharvert és szenilis, Puller meg kell, hogy feleljen az általa megtestesített legendának. Ami nem is esik nehezére: bátorsága és igazságszeretete a Katonai Nyomozó Hivatal legjobb munkatársává teszi.
Történetünk kezdetén Pullert egy távoli, istentől elhagyott nyugat-virginiai bányászvároskába vezénylik, hogy egymagában derítse fel a városban történt brutális gyilkosságsorozat hátterét. A nyomozásban egyetlen segítsége Samantha Cole nyomozó, aki helyi lakosként ráadásul ezer szállal kötődik a gyilkosságsorozat egyik-másik gyanúsítottjához. Ahogy Puller egyik hamis nyomtól a másikig halad, lassan világossá válik számára, hogy a kisvárosban semmi és senki sem az, aminek és akinek látszik: a gyilkosságsorozat szálai messze túlmutatnak Nyugat-Virginián, és a háttérben egy globális szintű összeesküvés sejlik fel...

A világ egyik legnépszerűbb thrillerszerzőjének regényei sorra a bestsellerlisták elejére kerülnek, és negyvenöt nyelven, nyolcvan országban több mint száztízmillió példányban keltek el.
Borító ár:
3 790 Ft
Korábbi ár:
3 790 Ft
Online ár:
2 843 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása