Csokoládé orákulum /44 kártyalap kézikönyvvel

Csokoládé orákulum /44 kártyalap kézikönyvvel

Vonalkód
9789632911618

Csokoládé orákulum /44 kártyalap kézikönyvvel


Az édes íz szeretete velünk született tulajdonság. Képzeljük csak el, ahogy kedvenc csokink egy darabja szétolvad a szánkban... A boldogsághormont tartalmazó ínyencség ősidők óta ismert vágykeltő. A csokoládé sokat elárul rólunk, titkos vágyainkról, gondolatainkról.

Minden csokoládé egy külön kaland, kedvencünk a ránk leginkább jellemző személyiségjegyekről árulkodik. A Csokoládé orákulum kártyalapjai és a hozzájuk tartozó magyarázatok segítenek megtalálni az aznapra megfelelő csokoládét és gondolatot, melyek iránymutatásával komoly lépést tehetünk az önismeret útján és megédesíthetjük az életünket. A lapok elárulják, mire van szükségünk, hogyan csempészhetnénk több varázst a hétköznapokba, mi csalhat mosolyt az arcunkra, és mitől dereng fel újra az öröm szívünkben. Játékosságra és az élet élvezetére tanítanak, a csokoládén keresztül.

„A csokoládé élvezete által közelebb juthatunk valódi lényünkhöz. Segít elhatolni legtitkosabb, legbelsőbb gondolatainkig. Szinte a szívünkből olvashatunk, a csokoládé megsúgja, mire van szükségünk.”

A doboz tartalma: 44 kártyalap + könyv
Borító ár:
2 950 Ft
Korábbi ár:
2 124 Ft
Online ár:
2 154 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása