Vérfüred (2. kiadás)

Vérfüred (2. kiadás)

Darren Shan
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Móra Könyvkiadó
Kiadás éve
2008
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
141 mm x 214 mm x 22 mm
Vonalkód
9789631184389
Dervish Gradyt lidérces álmok kínozzák, amióta visszatért a Démonvilág univerzumából, de Grubbs nagyon vigyáz nagybátyjára. Megpróbálnak normális, démonmentes életet élni. Amikor aztán egy híres producer felkéri Dervisht, hogy vegyen részt következő horrorfilmje elkészítésében szakértőként, úgy gondolják, ez jó buli lehet, és amúgy sem ártana nekik egy kis levegőváltozás.

Csakhogy a forgatás helyszínén, a Vérfüred névre keresztelt városkában nem csupán feltörő emlékeikkel kell megküzdeniük...
*
Darren Shan, a nagy sikerű Vámpír könyvek szerzője új sorozatában a Démonvilág borzalmait ecseteli nagy átéléssel. A harmadik kötetben újra találkozhatunk Grubbs Gradyvel, akinek megint csak meggyűlik a baja a förtelmes démonokkal. A nagyhatalmú démonmester, Vész herceg nem heveri ki egykönnyen, hogy legyőzték, minden tőle telhetőt megtesz, hogy szörnyű bosszút álljon.

Ráadásul Grubbs döbbenetes felfedezésre jut önmagával kapcsolatban...
Eredeti ára: 2 190 Ft
1 511 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
+2% TündérPont
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +151 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása