A növényvédelem ábécéje (9. kiadás)

A növényvédelem ábécéje (9. kiadás)

Vonalkód
9789632867373

A növényvédelem ábécéje (9. kiadás)


Termesztett haszon- és dísznövényeink védelme a különböző kártevők ellen ma már elképzelhetetlen a modern növényvédelem anyagai, eszközei nélkül, legyen szó akár üzemi termesztésről, kiskertről, akár a lakásban vagy a balkonon dédelgetett virágainkról.
Ez a gazdagon illusztrált könyv megismertet a növényeken megjelenő tünetekkel, a károsítókkal és az ellenük való védekezés célszerű idejével, legújabb módszereivel, a növényvédő szerekkel. A kilencedik, bővített kiadás az elmúlt években érkezett tíz új kártevőről, új vegyszerekről, biológiai védekezési módszerekről is ismereteket ad. A leggyakoribb zöldségféléket,gyümölcstermő növényeket, a szőlőt, a díszfákat, díszcserjéket, örökzöldeket és cserepes virágokat tartalmazza ábécé sorrendbe szedve az afrikai ibolyától a zellerig.
A szerzők felhívják a figyelmet a körültekintő növényvédelemre, javaslatokat adnak a védekezés módjára, idejére, mértékére és az óvintézkedések betartására.
A könyv végéén lévő összesítő táblázat tartalmazza a legújabb készítményekkel bővített szerek jegyzékét: azok nevét, a felhasználásuk módját és hogy mely növénykultúrában alkalmazhatók. Ezek az ismeretek ma már nélkülözhetetlenek az eredményes termesztéshez és ahhoz, hogy szép és egészséges terméssel és növényekkel büszkélkedhessünk.
Borító ár:
3 900 Ft
Korábbi ár:
3 900 Ft
Online ár:
2 686 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása