Goodbye, Piccadilly - Otthon és a fronton, 1914

Goodbye, Piccadilly - Otthon és a fronton, 1914

Cynthia Harrod-Eagles
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
480 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 40 mm
Vonalkód
9789636355548

Goodbye, Piccadilly - Otthon és a fronton, 1914


Anglia először kénytelen saját bőrén megtapasztalni a modern kori háború borzalmait. A Hunter család, a személyzetük és a szomszédjaik élete mindörökre megváltozik.1914-ben az angliai Northcote békés faluja is kénytelen szembesülni a háború hatásaival. A jómódú bankár, Edward Hunter legnagyobb fia anyja, Beatrice tiltakozása ellenére önkéntesnek jelentkezik, és a fiatalabb Bobby is követni kívánja példáját. Diana lányuk választottja, a szomszéd earl fia, Charles Wroughton szintén bevonul, keresztülhúzva ezzel a lány házassági terveit. A lovak iránti olthatatlan szeretettől vezérelve húga, Sadie kiképzőnek jelentkezik.
Miközben a környék hölgyeinek szívét megdobogtatják az egyenruhások, a harctéri hírekről értesülve lázasan gyűjtenek a belga menekültek számára, a házvezetőnőkkel együtt próbálják kiküszöbölni az élelmiszerhiány okozta gondokat, gyászolják elesett szeretteiket, Hunteréknek és a falu lakóinak, nemeseknek és szolgálóknak, az otthon maradottaknak lassanként alkalmazkodniuk kell a változó világhoz, és el kell fogadniuk, hogy az életük sosem lesz többé olyan, mint volt.
Valós történelmi környezetben játszódó, izgalmas, új sorozat a Kirov saga szerzőjétől.
Eredeti ára: 4 599 Ft
3 260 Ft Internetes ár (fizetendő)
29 %
1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +326 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása