A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
Eredeti ára: 4 400 Ft
3 562 Ft + ÁFA
3 740 Ft
Internetes ár (fizetendő)
4 190 Ft + ÁFA
#list_price_rebate#
15 %
Jelenleg nem kapható!
A termék megvásárlása után +0 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.