A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
Borító ár:
4 400 Ft
Korábbi ár:
3 740 Ft
Online ár:
3 740 Ft
- 15%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
A termék megvásárlása után +370 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.