Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Csapó János
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Mezőgazda Kiadó
Kiadás éve
0
Terjedelme
464 oldal
Dimenzió
170 mm x 240 mm x 25 mm
Vonalkód
9789639358683

Tej és tejtermékek a táplálkozásban


A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
Borító ár:
4 400 Ft
Korábbi ár:
3 740 Ft
Online ár:
3 740 Ft
- 15%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +1110 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása