Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Csapó János
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Mezőgazda Kiadó
Terjedelme
464 oldal
Dimenzió
170 mm x 240 mm x 25 mm
Vonalkód
9789639358683
A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.
Eredeti ára: 4 400 Ft
3 740 Ft Internetes ár (fizetendő)
15 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása