Zendülők királysága

Zendülők királysága

Vonalkód
9789636355234

Zendülők királysága


Kedves Vásárlóink!
A rendelhető könyvek nem újszerű állapotúak, többnyire visszáruból maradt készlet, ezért esztétikailag nem egy új könyv minőségét hozzák, ezért is van rá ez a nagymértékű akció. Hibájuk nincs, csak egyes esetekben pl. megsárgultak lehetnek a könyv oldalai, illetve picinykét karcos a borító.

"... egy férfi több, mint a pénze és a modora"

Michiel egyszerű katona, a Holland Kelet-indiai Társaság hadseregének őrmestere. Amszterdamból a gyarmatokra tart. Cornelia rangban elérhetetlenül felette áll, sorsuk mégis összefonódik, amikor hajótörést szenvednek, és nagyszerű hajójuk, az Utrecht elsüllyed. Egy isten háta mögötti, lakatlan szigetre vetődnek, mégis a túlélés lesz a legkisebb gondjuk, amikor a körülmények nyomására fokozatosan elszabadul a pokol, és az emberi természet minden árnyoldala felszínre kerül. Miközben mindenre elszánt társaik borzalmas dolgokat követnek el ellenük, az őrmester marad Cornelia egyedüli esélye a túlélésre...
A regény alapjául egy XVII. századi tengeri katasztrófa és az azt követő, megrendítő események igaz története szolgált. Az egymástól rangban távol álló szerelmesek elbeszéléséből a gyarmatosítás korának egyik legszörnyűbb tragédiája bontakozik ki, ami az utolsó oldalig magával ragadja az olvasót.

"Elképesztő történet a túlélésről, az őrületről és a reményről."
- The Unknown Librarian
Borító ár:
3 190 Ft
Korábbi ár:
3 190 Ft
Online ár:
990 Ft
- 69%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása