Gerson-terápia /A rák és egyéb krónikus betegségek gyógyítása

Gerson-terápia /A rák és egyéb krónikus betegségek gyógyítása

Charlotte Gerson
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Zagora 2000 Kft
Kiadás éve
2015
Terjedelme
460 oldal
Dimenzió
155 mm x 220 mm x 30 mm
Vonalkód
9789637440090

Gerson-terápia /A rák és egyéb krónikus betegségek gyógyítása


A modern medicinának két ellentétes arculata van. Az egyik a legmagasabb fejlettségű ragyogó technológia segítségével nagyszerű eredményeket ér el az akut betegségek és sürgősségi esetek kezelésében. A másik, amely krónikus, degeneratív betegségekkel foglalkozik, elmarad mögötte: csak tüneti kezeléssel tudja enyhíteni a leggyakrabban előforduló súlyos betegségeket, mint amilyen a rák, a szívbetegség és a magas vérnyomás, a diabétesz, az ízületi gyulladások több fajtája és a kóros elhízás. Az általános feltevés szerint ezeket és a modern civilizáció egyéb betegségeit sem elkerülni, sem gyógyítani nem lehet.
Ez a könyv megcáfolja ezeket a feltevéseket. Hiánytalan útmutató a Dr. Max Gerson (1881-1959) által kifejlesztett gyógymód elméletéhez és gyakorlatához, és megmutatja, hogy világunk egyre súlyosabb egészségválságát elsősorban a tápérték nélküli, természetellenes, mérgező táplálkozás okozza. A probléma megoldására ebben a könyvben megtaláljuk azt a zseniális, minden részletében precíz programot, amely kiküszöböli a betegségek alapvető okait, és tartós gyógyuláshoz vezet. A Gerson program főleg sok ráktípus gyógyítása miatt lett híres, azonban számos más degeneratív betegséget is sikeresen gyógyít.
Manapság a rákkutatók a világ minden táján olyan eredményeket mutatnak fel, amelyek igazolják Dr. Gerson sokéves klinikai munkájának egyik-másik eredményét. Sajnos az ilyen részleges meglátások értéktelenek. A Gerson terápia, mint a gyógyítás bizonyítottan sikeres módja, magába foglalja a modern kutatás sok eredményét - és még jóval többet.
Ajánljuk mindenkinek, aki egészségét meg akarja őrizni vagy akár visszaszerezni: ismerje meg és hasznosítsa ezt a páratlan gyógymódot.
Borító ár:
5 900 Ft
Korábbi ár:
4 130 Ft
Online ár:
4 307 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása