Gerinctorna - kicsiknek és nagyoknak /Csináld velem!

Gerinctorna - kicsiknek és nagyoknak /Csináld velem!

Bucsi Bernadett
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Springmed Kiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
28 oldal
Dimenzió
210 mm x 148 mm x 2 mm
Vonalkód
9786155166334
A mai fiatalok hamarabb érnek, biológiai fejlődésük felgyorsult, de izomerejük nincs arányban testmagasságuk növekedésével. A fejletlen izomzatú gyermekeknél sajátságos "hanyag" testtartás alakul ki. Ezek a gyermekek fáradékonyak, tornaórán, sportban nem tudnak megfelelő eredményt elérni, de a szellemi képességeiket is ronthatja a fáradékonyság. A mozgásszegény életmód és a helytelen és sok ülés is tovább rontja az izomzat fejlődését.
Rendszeres tornaórával, a gerincizomzat megerősítésével biztosítható a jó testtartás, és megelőzhetők a késői szövődmények (gerincferdülés, szkolózis stb.)
A könyv szerzője, nemcsak gyakorló szülőként, hanem ortopéd szakorvosként vállalkozott arra, hogy a tartáshibák kialakulását megelőző gyakorlatsorokat összeállítsa, és fotókkal illusztrált. Ezzel a komoly segítséget nyújt a szülőknek és nevelőtanároknak és a játékos mozgások kedvelőinek és gyakorlóinak.

Eredeti ára: 850 Ft
590 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
+1% TündérPont
Jelenleg nem kapható!
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +59 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása