Bourne-szankció

Bourne-szankció

Vonalkód
9789636353599

Bourne-szankció


Olyasvalakinek, aki képtelen a két személyisége - a tehetséges nyelvtudós, David Webb és a sokak által bérgyilkosnak tartott mesterkém, Jason Bourne - csapdájából menekülni, egyetlen napja sem lehet átlagos. Mégis úgy tűnik, Bourne élete valamelyest nyugvópontra jut, amikor tanszékvezetőnek kérik fel a Georgetowni Egyetemen.
Ám ezzel egy időben a CIA lehallgatja egy ismeretlen terrorista szervezet kommunikációját. Ebből kiderül, hogy a terroristák nagyszabású támadásra készülnek egy keleti parti nagyváros ellen, s az akcióra várhatóan egy héten belül sor kerül. Veronica Hartot, a CIA újonnan kinevezett igazgatóját sürgeti az idő, s a veszélyt is el kell hárítani - nem marad más választása, mint hogy Bourne-t bízza meg a feladattal.
S ezzel Bourne kettős életének leghalálosabb kalandja kezdődik el: miközben a magát Fekete Légiónak nevező terrorista csoport vezetőjét veszi üdözőbe, saját életét is mentenie kell. Ugyanis egy hozzá hasonlóan kimagaslóan tehetséges és elszánt bérgyilkos jár a nyomában.
Borító ár:
2 495 Ft
Korábbi ár:
1 722 Ft
Online ár:
1 722 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása