Rontásűzők 3. /A tündérköd

Rontásűzők 3. /A tündérköd

Böszörményi Gyula
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
540 oldal
Dimenzió
150 mm x 210 mm x 50 mm
Vonalkód
9789632457307
"A dobbanások valahonnan a Pilisből indultak, s körkörösen – mint mikor kavicsot dobunk a vízbe – gyűrűztek szét, mindenhol azonos erővel rázva meg a földet. Esztergomnál a Mária Valéria híd nyolc, épp rajta áthaladó autót „dobott le” a hátáról. A ceglédi szökőkút vízköpő oroszlánja alatt megroppant a kőpárkány, mire a hatalmas szobor lezuhant és pozdorjává tört. Miskolcon kisiklottak a piros villamosok, Debrecenben maguktól kondultak meg a nagytemplom harangjai, Pécsett a dzsámi zöld kupolája beroskadt, Sopronban a Szélmalom-kaszárnya híres tornya úgy dőlt el, mint a kuglibábu, Pozsonyban az óváros minden ablaka és kirakata betört, az ungvári vár vastag falai megrepedtek, Nagyváradon a Fekete Sas Palota alatt beszakadtak a régi csatornajáratok, így a gyönyörű épület egyetlen pillanat alatt összedőlt...
Magyarországot sűrű, rosszindulatú, áthatolhatatlan köd lepte el, így Angelina és Endzsi, a vagány ikerpár ismét az életéért és a hazájáért kénytelen küzdeni.
Mindebben újra segítségükre lesz Teplica kapitány, Tühütüm táltosprofesszor, Nyéktüske, a kilinkó, valamint a lányszíveket megdobogtató garabonc és nyegle, bár szívdöglesztő vetélytársa, Savanyác, a tükörmacsó.

A GERGŐ ÉS AZ ÁLOMFOGÓK írója új sorozatának befejező része!
"
Eredeti ára: 3 499 Ft
2 554 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása