Egytálételek a világ minden tájáról - Bookazine

Egytálételek a világ minden tájáról - Bookazine

Bookazine
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Kossuth Kiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
116 oldal
Dimenzió
215 mm x 285 mm x 5 mm
Vonalkód
9772063246039

Egytálételek a világ minden tájáról - Bookazine


A rohanós hétköznapokon egyre kevesebb időnk jut főzni. Ugyanakkor egy fárasztó nap után jól esik együtt asztalhoz ülni a családdal és valamilyen finom ételt együtt elfogyasztani. Ilyenkor jönnek jól az egy tálban - vagy éppen tepsiben, serpenyőben, wokban, lábosban - összeállítható ételek. Az ilyen fogások nem csak azért nagyszerűek, mert viszonylag kevés előkészületet igényelnek, hanem mert mosogatni is csak egy valamit kell utánuk, és miközben az étel sül vagy fő,
foglalkozhatunk valami mással. Éppen ezért ezek az ételek nem csak folyton elfoglalt háziasszonyoknak hasznosak, hanem a kis konyhával és még kisebb háztartással rendelkező egyetemistáknak vagy csak ritkán főző szingliknek és agglegényeknek.
A recepteket tematizáltuk is, hogy még könnyebben kiválaszthassa a megfelelő receptet, így helyet kaptak benne az egyszerűbb és olcsóbb fogások hétköznapokra, gondoltunk a vegetáriánusokra is, de sok előre elkészíthető ételt is találnak benne. Felsoroltuk a kedvenc téli, és tavaszi fogásainkat valamit sorra vesszük a legjobb egytálételes, ellenállhatatlan desszerteket is.
Borító ár:
1 490 Ft
Korábbi ár:
1 043 Ft
Online ár:
1 088 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása