BEVEZETÉS A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKÁBA /NEMZETKÖZI GAZDASÁG

BEVEZETÉS A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKÁBA /NEMZETKÖZI GAZDASÁG

Vonalkód
9789630595339

BEVEZETÉS A KÖZÖS AGRÁRPOLITIKÁBA /NEMZETKÖZI GAZDASÁG


A könyv közérthetően, számos érdekességgel kiegészítve mutatja be a Közös Agrárpolitika múltját, ad áttekintést a jelenéről, és ismerteti a jövőjével kapcsolatos elképzeléseket anélkül, hogy túlságosan elmerülne a részletekben. Kiváló összefoglaló munka, ami a magyar piacon a témában unikumnak számít.
Dr. Csáki Csaba
akadémikus
Az Európai Unió napjainkban is folyamatosan tartó fejlődése szüntelen változásokat eredményez a Közös Agrárpolitika szabályozási és működési keretrendszerében. A magyar mezőgazdaság számára oly kulcsfontosságú területen zajló átalakulási folyamatokra tekintettel a kiadvány meghatározó lehet azok számára, akik ismereteket kívánnak szerezni e komplex európai szakpolitika és annak hazai működésének legfontosabb kérdéseiről. Ezért ajánlom e könyvet minden a témával foglalkozó oktató, hallgató, mezőgazdasági termelő és a téma iránt érdeklődő figyelmébe.
Dr. Feldman Zsolt
helyettes államtitkár, Földművelésügyi Minisztérium
EU-tagként hazánk mezőgazdasága egy nagy, de versengő piac része, amely óriási lehetőségeket kínál. Ugyanakkor a gazdálkodóknak kiéleződött versenyhelyzettel kell megbirkózniuk. A szerzők a kötet elkészítése során a Közös Agrárpolitika objektív bemutatására törekedtek. A könyv igyekszik megteremteni annak a lehetőségét, hogy az olvasó szakmai meggyőződése alapján, a maga területén vonjon le következtetéseket. Ajánlom mindazoknak figyelmébe, akik élni akarnak ezzel a lehetőséggel.
Dr. Kapronczai István
Főigazgató, Agrárgazdasági Kutató Intézet
Borító ár:
4 950 Ft
Korábbi ár:
4 950 Ft
Online ár:
4 208 Ft
- 15%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása