Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig

Bernhard Gahm
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Sziget Kiadó
Kiadás éve
2012
Terjedelme
124 oldal
Dimenzió
170 mm x 240 mm x 10 mm
Vonalkód
9786155178214

Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig


Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
Borító ár:
2 800 Ft
Korábbi ár:
1 960 Ft
Online ár:
2 044 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +600 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása