Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig

Vonalkód
9786155178214
Termékazonosító
00193290

Húsfélék pácolása és füstölése otthon /A sonkától az oldalasig


Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
Borító ár:
2 800 Ft
Korábbi ár:
1 960 Ft
Online ár:
2 044 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
1 + 4% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása