Utak egymáshoz /Gondolatok a párkapcsolatok érintkezés formáiról

Utak egymáshoz /Gondolatok a párkapcsolatok érintkezés formáiról

Belső Nóra
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Jaffa Kiadó
Kiadás éve
2011
Terjedelme
240 oldal
Dimenzió
140 mm x 200 mm x 20 mm
Vonalkód
9789639971530

Utak egymáshoz /Gondolatok a párkapcsolatok érintkezés formáiról


Vajon mennyire meghatározóak nemi szerepeink a mindennapi érintkezések során? Mik a kiegyensúlyozott és örömteli párkapcsolatok kialakulásának alapkövei? Mitől tud hatékonyan működni a kommunikáció két ember között?

Napjainkban az emberi kapcsolatok - amelyek talán a legfontosabb erőforrást jelentik az életünkben - mind gyakrabban mondanak csődöt... A válások száma folyamatosan nő, és a hosszú távú párkapcsolatok működtetésébe is sokan buknak bele. Belső Nóra könyve alaposan, ugyanakkor kellő érzékenységgel járja körül a témát, és rámutat: a legtöbb embernek az érzelmi kapcsolatok kezelése jelenti a fő problémát. Férfiak és nők élnek egymás mellett, gyermekeik vannak, dolgoznak, pénzt keresnek - de nem képesek egymásra odafigyelni, nem érzik és nem értik egymást. A rossz kérdések rossz válaszokat szülnek, és ezt gyakran már ők maguk sem veszik észre.

A szerző kérdésfelvetései, gondolatai, pszichiátriai praxisából hozott történetei, illetve a hétköznapi társas helyzeteket elemző sorai új megvilágításba helyezik a problémákat, és mindenkinek segítenek eligazodni a párkapcsolati érintkezés útvesztőiben.
Borító ár:
2 940 Ft
Korábbi ár:
2 058 Ft
Online ár:
2 146 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása