Zafír égbolt

Zafír égbolt

Vonalkód
9789636355241

Zafír égbolt


"Várj reám, s én megjövök.
Fordulj daccal el,
ha áltatják ösztönöd,
hogy: feledni kell..."

A SZERELEM HATALMASABB, MINT A HÁBORÚ. EGY GYÖNYÖRŰ ÉS CÉLTUDATOS NŐ AZONBAN MINDKETTŐT ELVESZÍTI. TÖRTÉNETE MEGOLDATLAN REJTÉLY MARADT... EGÉSZEN MOSTANÁIG.

2OOO: Az orosz-ukrán határ melletti erdőben egy második világháborús harci repülőgép roncsaira bukkannak. Úgy tűnik, a fák között Natalija Azarova ászpilóta - aki legtöbbször úgy nézett ki, akár egy pin-up lány - repülője és maradványai hevernek. A nő sorsát azonban továbbra is homály fedi. A Kreml állítása szerint német kém volt, aki megrendezte a saját halálát. A szerelme, Valentyin Orlov tábornok viszont sosem adta fel, hogy megcáfolja a szovjet propaganda állítását: kitartóan hisz Natalija hűségében.
Lily, a fiatal ausztrál nő - aki egy szörnyű tragédiát követően orosz családjának hazájába utazik - Moszkvában próbál felejteni és tovább élni az életét. Őt is lenyűgözi Natalija története, és amikor találkozik egy idős nővel, aki azt állítja, hogy ismeri a pletykák mögött rejlő igazságot, Lily mindenképpen utána akar járni a rejtélynek.

EBBEN A TÖRTÉNETBEN TITKOK ÉS HAZUGSÁGOK, A HALHATATLAN SZERELEM ÉS EGY VÉGZETES ÁRULÁS MUTATJA BE A BORZALMAKKAL TELI MÁSODIK VILÁGHÁBORÚS IDŐSZAKOT, MELY VISSZAVONHATATLANUL ÖSSZEFONÓDIK A JELENNEL ÉS A REMÉNNYEL. LETEHETETLEN OLVASMÁNY.
Borító ár:
3 190 Ft
Korábbi ár:
3 190 Ft
Online ár:
638 Ft
- 80%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása