Flamenco Párizsban

Flamenco Párizsban

Belinda Alexandra
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2013
Terjedelme
528 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 38 mm
Vonalkód
9789636354701

Flamenco Párizsban


Lenyűgöző családregény szeretetről, becsületről, árulásról.

Paloma édesanyja valaha a párizsi opera balett-táncosa volt, ám ő hiába szenteli életét a táncnak, nem veszik fel a balettkarba. Egy napon azonban titokzatos spanyol kísértet látogatja meg, hogy átadjon neki egy pár arany fülbevalót.
A lány fejében egymást kergetik a kérdések: Mit akar tőle a szellem? A nagymamája miért gyűlöli annyira a flamencót? És miért utasították el a jelentkezését a tánckarba? A flamencónak köszönhetően rátalál a szerelem, nagyanyja meséiből pedig megismeri a gyökereit és a családja múltjában rejtőző sötét titkokat.
A Flamenco Párizsban hű képet fest a női lélekről, ahogy egy család történetén keresztül bemutatja, milyen szélsőséges dolgokra hajlandóak a nők a szerelem és a szeretet jegyében.
Minden részletében szenvedélyes elbeszélés a flamenco lényegéről, a "démonról", mely ötvözi a belső erőt és a lelket a tánc és a zene ritmusával, ugyanakkor izgalmas bepillantás a balett világába. Felejthetetlen történet gazdag történelmi háttérrel a polgárháború dúlta Barcelonából és a 70-es évek Párizsából.
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
2 336 Ft
Online ár:
2 336 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása