Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.

Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.

Baráth Viktória
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
416 oldal
Dimenzió
130 mm x 200 mm x 20 mm
Vonalkód
9786155929151

Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.


„Sok meglepetésselteli történet.” - Lizzyke Olvasókuckója

„Az elejétől a végéigtökéletesen megírt könyv.” - Adry Olvasósarka

„Vérpezsdítő, izgalmakkal teli.” - Nikii Könyvblog

Váratlan fordulatok a tárgyalóteremben Hannah Jones immár San Franciscóban egyengeti karrierjét. Ő az iroda első számú védőügyvédje, így amikor egy fekete férfit gyilkossággal vádolnak,ő kapja a feladatot, hogy képviselje a védelmet. 

Az ügy igencsak nagy port kavar, mivel valamennyi áldozat jómódú, fehér bőrű lány. Hannah-nak félre kell tennie a saját érzelmeit. Hisz abban, hogy az igazi áldozat a vádlottak padján ül, és mindent megtesz azért, hogy ezt bebizonyítsa.

Hannah töretlen lelkesedéssel végzi munkáját egészen addig, míg a múltja ismét árnyékot nem vet karrierjére és szerelmi életére.

Képes lehet egy nő elfeledni minden fájdalmat, amit a számára legfontosabb ember okozott? Hogyan tudja feldolgozni az árulást és a hazugságokat? Létezhet második esély egy romokban heverő kapcsolatban?

Baráth Viktória, a kétszeresen Aranykönyv-díjra jelölt szerzőregénysorozatának második része romantikában és fordulatokban egyaránt bővelkedik. Ezúttal azonban még mélyebbre kalauzol minket az emberi lélek rejtelmeibe. 
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 149 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása