Alapok az egészségedért /Előzd meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget

Alapok az egészségedért /Előzd meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget

Vonalkód
9786155715846

Alapok az egészségedért /Előzd meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget


Előzd meg a fájdalmat, a sérülést és a betegséget


Meglehet, a „prevenció” szó hallatán az agyad vészüzemmódba kapcsol. Az egészséged megőrzéséért és a betegségek elkerüléséért a legfinomabb falatokról kell lemondanod, búcsút inthetsz a barátaiddal való bulizásoknak, és míg ők remekül szórakoznak, te addig tekered a terembiciklit, míg le nem fordulsz róla. Most komolyan: megéri mindez? Hiszen te csodásan érzed magad a bőrödben, amikor esténként lerogysz a kedvenc sorozatod elé... leszámítva, hogy sajog a csípőd, merev a nyakad, ropog a hátad, ráadásul még a hasad is puffad. A tévé előtt ülve viszont legalább a tükörképeddel nem kell szembesülnöd.


Ébresztő! Bánkuti Gabriella nemzetközileg is elismert fitneszedző és -világbajnok a tőle megszokott energikussággal rángat ki a foteledből – és alattomosan pusztító életmódodból. Gabi Átváltozom, megcsinálom! című nagy sikerű könyve után az Alapok az egészségedért megírásával nem kisebb feladatra vállalkozott, mint pontról pontra, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig végigvenni, mi is a teendő, hogy a problémáknak esélyük se legyen kialakulni.


Gondoltál már arra, hogy nemcsak a bonyolultabb tornagyakorlatok végrehajtásakor számít a pontos kivitelezés, de akkor is, ha egyszerűen csak sétálsz, kocogsz, sőt egy helyben állsz? Tisztában vagy vele, milyen hihetetlenül megterhelő a gerincednek a kényelmesnek tűnő ülés, és miként védekezhetsz káros hatásai ellen, ha a munkád egy székhez köt? Van fogalmad róla, milyen étrend és edzés passzol leginkább a testalkatodhoz, miért fontos a bemelegítés és a nyújtás, és mi a csuda az a mobilizáció? Tudod, milyen ételeket milyen napszakban tanácsos fogyasztani, és mit érdemes csomagolnod a gyerekednek uzsonnára?


Gabi közérthető, szórakoztató és szókimondó stílusban kalauzol végig a fitté válás útján, hogy bebizonyítsa: az egészséges életmód nem önsanyargatás, hanem maga a szabadság. Kezdd az alapoktól – és szabadítsd fel magad!


Bánkuti Gabriella profi világbajnok, az egyik legkeresettebb hazai tréner, edzés- és táplálkozási tanácsadó. A Magyar Olimpiai Szövetség által kitüntetett paralimpiai erőnléti edző, rehabilitációs módszereit már az USA-ban és Japánban is sikerrel alkalmazzák. Kezdők, haladók és profi sportolók, nők és férfiak, egészséges és mozgáskorlátozott emberek százainak változtatja meg az életét.


„Sodró, élvezetes olvasmány. Tökéletesen egyetértek Gabival: a megelőzés jobb, mint a gyógyítás. A prevenció fontosságát, illetve elmaradását jelzi, hogy mi, orvosok napról napra a betegek növekvő számával szembesülünk. Ez az elhízás, a mozgésszegény életmód következménye. A túlsúly, az edzetlenség, a mozgáshiány miatti ízületi bántalmak, sérülések és az elhasználódás-kopás okozta degeneratív elváltozások eredménye, hogy a rendelőink és a műtőink tele vannak. Nagyon örülök ennek a könyvnek, mert Gabi változtatásra inspirál bennünket, átlagembereket, és ehhez felelősségteljesen, hallatlan profizmussal mutat utat.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
2 793 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása