Szívek dallama /Szeretni sokféleképpen lehet

Szívek dallama /Szeretni sokféleképpen lehet

Vonalkód
9789634034834

Szívek dallama /Szeretni sokféleképpen lehet


Egy kis zenélődoboz ez a könyv, sok hangjeggyel, négy kiváló író - Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna - egy-egy elgondolkodtató kisregényével. Jó kézbe venni, kinyitni, hogy meghalljuk a történeteiket, visszacsukni, és újra, meg újra felnyitni. Sorsok, szerelmek, életek ömlenek ki ebből a kis kötetből, ezernyi dallamfoszlány, a szív millió dallama.



"A kocsi féklámpáit nézte, aznap már másodszor. Elmúlt belőle a szomorúság, a fiú visszatérése minden rossz érzését megszüntette. Könnyűnek érezte magát, a hideg téli este felfrissítette. A közeli templom harangjátékára lett figyelmes. Ismerős karácsonyi dallam kanyargott a havas, ódon utcákon."
(Balázsy Panna)

"Látta, hogy a lány kezében megremeg az ajándéktáska, és arra gondolt, valahogy sose hitte el a szüleinek, már kiskorában sem, hogy a karácsony a csodák ideje, de valami mégis ott van ilyenkor a levegőben, mindjárt véget ér az év, kezdődik egy új, ez a lány pedig itt áll mellette, az ő képregényével a szatyrában."
(Kalapos Éva)

"- Szerintem léteznek csodák - cáfolom. Érdeklődve felpillant rám. - De a csodák olyanok, mint a macskák. Hiába hívogatod őket, akkor dörgölőznek hozzád, amikor a kedvük tartja."
(Lakatos Levente)

"Karácsony előtt fogjátok megtalálni, amikor hazavártok majd ezzel a cuki kis dobozzal. Ne féljetek, minden rendben lesz, jönni fogok. Hazajövök, ha sikerül elmennem végre egyszer. Mert én nem ijedek meg semmilyen beszélgetéstől. Ezt komolyan mondom."
(Szabó T. Anna)
Borító ár:
2 490 Ft
Korábbi ár:
2 490 Ft
Online ár:
1 713 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása