Arkangyalok ereje tarot-kártya /78 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

Arkangyalok ereje tarot-kártya /78 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

Vonalkód
5999882277271

Arkangyalok ereje tarot-kártya /78 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel


Az arkangyalok nagy erejű lények, akik képesek vezetni, motiválni és gyógyítani bennünket. A Doreen Virtue és Radleigh Valentine által alkotott Arkangyalok ereje tarot-kártya káprázatos és inspiráló szavaival és ábráival megőrzi a hagyományos tarot varázsát, és lehetőséget ad számunkra, hogy az égi üzeneteket követve tudjuk pozitív irányba alakítani életünket. A kártyához írt könyvben a 78 tarot-lap általános jelentése mellett pontos instrukciókat is találsz arról, hogyan vess kártyát magadnak, vagy akár másoknak.
E lenyűgöző tarot-kártya segítségével szeretetteljes, konkrét tanácsokat kaphatunk, valamint önbizalmat, hogy hatásukra megtehessük a szükséges lépéseket is. Ösztönzést érzel majd, hogy pozitív irányban változtasd meg az életed az arkangyalok segítségével, akik a kezedben tartott kártyalapon keresztül nyújtanak neked útmutatást. Válaszokat kapni önmagában még nem elég bátorságra és fejlődésre is szükség van ahhoz, hogy meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket a kapott üzenetek alapján.
Találd meg a válaszokat, és meríts bátorságot az ARKANGYALOK EREJE TAROT-KÁRTYÁKBÓL!

Doreen Virtue tisztánlátó, pszichológus, angyalterapeuta, több sikerkönyve szerzője, aki összeköttetésben áll az angyalok és az elemek birodalmával.
Radleigh Valentine nemzetközileg elismert előadó, szerző, spirituális látó és rádiós műsorvezető. Több mint 20 éven át tanulmányozta a tarot-t, és szerte az Egyesült Államokban tart workshopokat.
Borító ár:
6 990 Ft
Korábbi ár:
6 990 Ft
Online ár:
5 103 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása