Túl a láthatáron /METRÓ 2033

Túl a láthatáron /METRÓ 2033

Vonalkód
9789634052425

Túl a láthatáron /METRÓ 2033


Dárda és Gleb újabb története baljósan kezdődik: megint háborús helyzet alakul ki, a Vegán Birodalom totális expanzióba kezd, az egész pétervári metrót a hatalmába akarja keríteni.
Közben felcsillan a remény is: állítólag valahol egy titkos tudományos program keretében meg akarják tisztítani a földet a radioaktív sugárzástól... De hogy megtudják, valójában mi is ez a program, és tényleg van-e remény, hogy a maradék emberiség visszaköltözhessen a felszínre, a rettenthetetlen Dárda és az ifjú hős, Gleb kis csapatának egész Oroszországon át kell verekednie magát. Közben meg kell küzdeniük az "olajzabrálókkal", a "sztyeppkutyákkal" és a legkülönfélébb mutáns lényekkel is: van, amelyik az elméjüket magzavaró "észpenészt" bocsát rájuk, vannak alakváltó "metamorok" és gigantikus sáskák...
Végül azt is megtudjuk, hogy mitől kergült meg a természet, s kezdett ilyen szörnyeteg teremtményeket szülni.

A METRÓ 2033 UNIVERZUM eddigi legnagyobb felfedezése Andrej Gyjakov: az olvasók az ő első könyvét szavazták meg a sorozat legjobb regényének, a másodikat pedig a 2011-ben megjelent legjobb regénynek. A trilógia - melynek ezt a befejező kötetét Oroszországban olvasók tízezrei várták - számos országban aratott nagy sikert.
Fordította: Medzibrodszky Alexandra
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 548 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása