SOHA TÖBBÉ SZÍVBETEGSÉG! /BÉKÉLJ MEG A SZÍVEDDEL ÉS GYÓGYÍTSD MEG MAGAD!

SOHA TÖBBÉ SZÍVBETEGSÉG! /BÉKÉLJ MEG A SZÍVEDDEL ÉS GYÓGYÍTSD MEG MAGAD!

Vonalkód
9789630858274

SOHA TÖBBÉ SZÍVBETEGSÉG! /BÉKÉLJ MEG A SZÍVEDDEL ÉS GYÓGYÍTSD MEG MAGAD!


Nem egészen száz évvel ezelőtt a szívbetegség rendkívül ritka jelenség volt. Ma a fejlett világban vezető helyet foglal el a halálozási statisztikák listáin. A szívbetegség gyógyítására fordított órási pénzügyi források ellenére - amit arra költenek, hogy megoldást találjanak - a jelenleg fennálló orvosi személet főleg a tünetekre, nem pedig a betegséget kiváltó okokra összpontosít.

Ami még ennél is rosszabb: Minden kétséget kizáró bizonyíték van rá, hogy a szívbetegség, vagy annak feltételezett előhírnökei, mint a magas vérnyomás, az artériák megvastagodása és a magas koleszterinszint kezelése nemcsak megakadályozzák az igazi gyógykezelést, hanem könnyen vezethetnek krónikus szívelégtelenséghez is. Bár a szív még dobog, de nem elég erősen ahhoz, hogy a beteg azt érezze, hogy valóban él, és tele van energiával.

A szívbetegség igazi, mélyen gyökerező okainak és előhírnökeinek felszámolása nélkül nincs esély a védekezésre, vagy ha van is, az nagyon minimális. A szívroham bekövetkezhet, tekintet nélkül arra, hogy volt-e bypass műtétünk, vagy ültettek-e be stentet az artériánkba. A kutatások szerint ezek az eljárások nem tudják megakadályozni a szívinfarktust, vagy csökkenteni a halálesetek számát.
A Soha többé szívbetegség, a szerző nagysikerű Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai című művéből tartalmaz szemelvényeket. Kiemeli a szív, a lélek és a test együttes és egyidejű gyógyításának fontosságát. A könyv segítségével tájékozódhatunk a szívbetegség kialakulásáról, annak kiváltó okairól, és tanácsot kaphatunk azzal kapcsolatban, mit tehetünk a szívbetegség megelőzése vagy visszafordítása érdekében, genetikai adottságainktól függetlenül.
Borító ár:
2 690 Ft
Korábbi ár:
2 690 Ft
Online ár:
1 937 Ft
- 28%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása