Az élet virága benned él

Az élet virága benned él

Vonalkód
9789632912950

Az élet virága benned él


"Aki a teljességet megérti, az egyetlen homokszemben megtalálhatja az egész univerzumot. Itt sincs ez másként. Ismerjük az alapmintázat geometriáját, és észrevesszük, milyen sok helyütt tér vissza újra meg újra ez a forma. Így lehet megérteni a kicsiny dolgok vizsgálata által, hogyan épül fel a nagy."
Emlékszik még azokra az időkre, amikor minden egy volt? Amikor nem létezett elkülönültség és ellentétesség? Kövesse ezt az izgalmas utazást a teremtés síkjain át, az óriási méretektől a parányokig, és fedezze fel közben a világ alapjául szolgáló szakrális geometria egyszerű, világos nyelvezetét. Tanuljon meg az elmélkedés és a rajzok segítségével visszaemlékezni saját magára: arra, hogy kicsoda, és hogy miért van itt.
A szakrális geometriát jól ismerő és a témában számos előadást tartó Andreas Beutel, a drezdai PythagorasInstitut alapítója és vezetője könyvében az élet virágának ősi motívumát követve szemléletesen és közérthetően vezeti el az olvasót a világmindenség szerkezetének megértéséhez. Átfogó tudása alapján merőben új távlatokat nyit bolygónk, a világ és önmagunk megismerésében.
Szeretettel ajánlom ezt az átfogó, informatív könyvet mindazoknak, akik szívesen elmélyednek az élet virágának ősi titkaiban.
Borító ár:
1 890 Ft
Korábbi ár:
1 323 Ft
Online ár:
1 380 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása