Álomgyár - Dreamology

Álomgyár - Dreamology

Vonalkód
9789632617671

Álomgyár - Dreamology


Alice, mióta csak az eszét tudja, Maxről álmodik. Minden nap, elalvás után bejárják a világot, egzotikus helyekre utaznak, beszöknek a Louvre-be, vagy épp egy piramis tetején piknikeznek. És az ezernyi mesés kaland során egymásba szeretnek. De ez mind csak álom Max ugyanis nem létezik. Legalábbis a lány ezt hiszi
Alice édesapjával Bostonba költözik, és amikor belép új iskolájában az osztályba, Maxszel találja magát szemben. De a valóság más, mint Alice fantáziájában. A fiú kimért, és ráadásul van barátnője. És az ismerkedés korántsem olyan tökéletes, mint azt a lány remélte.
Amikor pedig kiderül, hogy Max álmai is régóta Alice-ről szólnak, a képzelet és a valóság egyre inkább kezd összemosódni. Úgy tűnik, véget kell vetniük a közös fantáziáknak, ezért mindent megtesznek, hogy kiderítsék a rejtélyes közös látomások okait.
De annak, aki álmában lesz szerelmes, elég-e valaha is a valóság?

Ajánlók:

Aranyos, fantasztikus románc rokonszenves szereplőkkel és szeretetteljes leírásokkal Boston nevezetességeiről Keating különösen jól adja vissza az álmok szürreális jellegét.
School Library Journal

Kacagtató, szívet melengető, modern szerelmes regény. A szerző az álom és a valóság keskeny határán egyensúlyoz.
VOYA

Szerelem sokadik látásra. Lapról lapra kedvesebb és elragadóbb ez a történet. Álmodni sem lehetne szebbet.
Goodreads

Alice mulatságos, csípős nyelvű hősnő, akit az olvasók szívesen elkísérnek kanyargós útján az álmok és a valóság között.
Amazon

Az egész könyv olyan, mint egy színes, vicces álom: egyszarvúak, szivárványok és sok vattacukor. Ugyanakkor egy vágy a szerelem után, ami nagyon is valóságos.
Barnes and Noblee
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 999 Ft
Online ár:
2 189 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +630 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása